Новини

Предизвикателства към хората на изкуството по Sundance TV през февруари

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през февруари 2019 по канал Sundance TV.

THE IMPERIALISTS ARE STILL ALIVE! (2010)
Петък, 1-ви февруари, 23:00 ч.
Режисьор: Зейна Дура


На фона на внезапното отвличане на любимия от детството й и на разцъфваща любовна връзка, една французойка, живееща в Манхатън, се мъчи да се утвърди като художник в един безразличен и понякога враждебен свят.

OUR SONG (2000)
Петък, 8-ми февруари, 23:00 ч.
Режисьор: Джим Маккей


Филмът разглежда връзката между три момичета от бруклинската група "Джеки Робинсън Степърс Марчинг Банд“/“Jackie Robinson Steppers Marching Band" и изборите, пред които момичетата са изправени, след като гимназията им е затворена за премахване на азбеста.

JACQUELINE ARGENTINE (2016)
Петък, 15-ти февруари, 23:00 ч.
Режисьор: Бернардо Брито


Тази продукция в жанр мокументари проследява един безименен режисьор и сценарист (в ролятя Уайът Сенак) в пътя му до Аржентина, където той снима Жаклин, която твърди, че е разкрила заговор за убийството на арабски политик.

HOW TO DANCE IN OHIO (2015)
Петък, 25-ти януари в 23:00 ч.
Режисьор: Александра Шива


В Кълъмбъс, щата Охайо, група тийнейджъри и младежи - аутисти се подготвят за знаковия американски Пролетен бал, отбелязващ встъпването в зрелост. Те прекарват 12 седмици, упражнявайки социалните си умения в подготовка за танца в местен нощен клуб. Работейки със своя психолог, те приемат предизвикателствата, свързани с преминаването на тяхната терапевтична група на ново ниво: избор на партньори, облекло и накрая – на Крал и Кралица на бала.

СЕРИАЛИТЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

DEEP WATER - сезон 1
От 2-ри февруари, всяка неделя в 22.00 ч.
В ролите: Ноа Тайлър, Йейл Стоун, Джереми Линдси Тайлър


Когато един млад гей е брутално убит в близост до Бонди Бийч, разследването е поверено на детективите Тори Лъстигман и Ник Манинг. След откриването на още трупове Тори прави връзка между тези случаи и серия от убийства на гейове през 80-те и 90-те години.

THE CODE  - сезон 2
Всеки четвъртък в 23.00 
В ролите: Дан Спилман, Ашли Цукерман, Адел Перович


Двама братя от Канбера, се забъркват в тайна история с участието на общност, живееща в далечна затънтена област, и ключови членове на австралийското правителство.

ACCEPTABLE RISK
Всеки вторник в 23.00 
В ролите: Илейн Касиди, Мортен Суурбале, Анджелин Бол


Този сериал в шест части ни отвежда в Монреал, където фармацевтичният изпълнителен директор Лий Манинг е намерен мъртъв, минути след като е разговарял по телефона със съпругата си Сара. Животът на Сара се завърта в низходяща спирала, тъй като първият й съпруг е починал само преди три години. Ровейки се из телефоните на Лий, тя разбира колко малко всъщност е знаела за предишния живот на съпруга си. След като последвалото разследване води до повече въпроси, отколкото отговори, Сара внезапно се оказва заподозряна и животът й е подложен на наблюдение.

МОМЧЕТАТА ОТ МЕДИСЪН АВЕНЮ - сезон 7
Всяка неделя в 22.00 
В ролите: Джон Хам, Елизабет Мос, Кристина Хендрикс, Винсънт Картхайзър, Дженюъри Джоунс, Майкъл Гладис, Талия Болсъм, Арън Стейтън, Рич Сомър, Джон Слатъри, Робърт Морс и др.


Сериалът е посветен на противоречивия свят на Дон Дрейпър – най-големият бизнесмен в областта на рекламата, и на неговите колеги в рекламна агенция „Стърлинг, Купър, Дрейпър, Прайс“. Със своята дейност в съвещателната зала и в спалнята, Дон се стреми да изпревари на крачка бързо променящите се времена и младите изпълнителни директори, които дишат във врата му. Освен това, сериалът дава достоверна представа за ролята на мъжете и жените в тази епоха, изследвайки истинската човешка природа под маската на традиционните семейни ценности от 60-те години на миналия век.

STRIKING OUT
От 22-ри февруари, всяка събота в 22.00 ч.
В ролите: Ейми Хуберман, Рори Кийнън, Емет Бърн„Striking Out“ проследява внезапно настъпилото объркване в професионалния и личния живот на адвокатката от Дъблин Тара Рафърти и новосъздадената й юридическа фирма. С помощта на Рей Ламонт – неин бивш клиент и настоящ помощник, Мег Райли – експерт по технологиите и частен детектив, Пий – собственик на кафето, в която тя създава офиса си, и старши съветника Винсънт Пайк Тара се опитва да създаде ред и да балансира между личния и професионалния си живот. „Striking Out“ описва често пъти изненадващите и понякога трогателни случаи на Тара.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!