Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Ето и реална снимка на Samsung Galaxy S10 с вградена в дисплея селфи камера

четвъртък, 3 януари 2019 г.

/ by Кристиян Христов
До премиерата на серията Galaxy S10 остават броени седмици и е време в интернет да започнат да се появяват повече детайли за телефоните в нея и техни снимки. Ивън Блас (@evleaks) явно също смята така, защото публикува в Twitter снимка на един от моделите в очакваната серия - това е Galaxy S10 с кодово име Beyond 1. Както е видно устройството разполага с дисплей с извити страни, който покрива по голямата част от предната страна, а в десния му ъгъл има отвор за селфи камерата.

Страничните рамки около екрана са сериозно изтънени с изключение на долната, която е малко по-широка от останалите. Снимката показва и наличието на стандартен говорител над дисплея, но не е ясно дали този модел ще предложи технологията Sound on Display, която ще позволи на целия екран да възпроизвежда звук - не е изключено тя да е добавена и да се ползва за мултимедийни цели. Блас посочва, че смартфона ще може да зарежда безжично и други устройства - подобна екстра вече предлага Huawei Mate 20 Pro.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.