Новини

#HUBAVOE за милион и триста хиляди лева в Долни Дъбник – тази събота в bTV Репортерите

Неделното предаване обещава среща с оцелели след белия капан на лавините

В съботния 19 януари bTV Репортерите разследват има ли злоупотреба с държавни пари в Плевенско. Репортерът на bTV Петър Нанев и операторите Добромир Иванов и Евгени Генов тръгват по следите на скандална обществена поръчка за милион и триста хиляди лева.
Как и защо община Долни Дъбник е платила за лунен пейзаж вместо за нови улици в градчето? Защо са похарчени милион и триста хиляди лева за основен ремонт на 27 улици, а изпълнението е в близо три пъти по-малък обем? И къде са отишли парите?
Отговорите на тези и други въпроси зрителите ще научат от филма #HUBAVOE: Версия „Долни Дъбник” - тази събота, веднага след bTV Новините.
bTV Репортерите продължава и в неделната вечер, когато Леда Цветкова и операторите Павел Баев и Борислав Мавров ще разкажат какво е да попаднеш в лавина. И да оцелееш.
Само през последната седмица двама души изгубиха живота си, а други единайсет бяха спасени при спасителни операции.  Често след подобни трагедии мнението на обществото е двуполюсно – от една страна, са хората, които осъждат всички, които карат извън пистите, а от друга – многобройните спортисти и любители на планината. За карането извън пистите като начин на живот пред камерата на bTV ще говорят двама състезатели от българския фриирайд отбор – Борис Първанов и Борислав Гарибов.
Хората ли са тези, които предизвикват падането на лавина? Какво трябва да правим по заснежените склонове и къде грешим? И кой стои от другата страна на белия капан - в името на спасяването на човешкия живот в планината? Всичко това във филма „По неотъпканото“ – на 20 януари, от 19.30 ч.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!