Новини

Разгадаване на мистерии и истории за необяснимото по H2 през февруари

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през февруари 2019 по канал H2.

MysteryQuest
От 18 февруари, всеки понеделник в 22:00 часа


Историята е пълна с мистерии и истории за необяснимото - от изчезвания в Бермудския триъгълник до изгубения град Атлантида - които са породили много спекулации, но са получили малко отговори. Но с напредъка на науката и технологиите, могат ли да бъдат представени нови доказателства? „MysteryQuest“ ще се стреми да използва тези нови теории, за да разкрие отговорите на най-дълго останалите неразрешени въпроси в историята. Използвайки успешния формат на „MonsterQuest“, всеки епизод на поредицата ще включва пътуване за намиране на нови улики за разкриване на една мистерия. Чрез експедиции в отдалечени райони, експертите на „MysteryQuest“ ще съчетаят познанията си в областта на науката и технологиите, за да разгледат всеки случай по уникален начин, като тестват и анализират физическите доказателства. Вместо да разчита на архивни кадри, „MysteryQuest“ отива на място, за да търси активно отговори, използвайки високотехнологични приспособления, камери и аудио анализ, за да ни доближи до истината.

Боен клуб „Джурасик“
Продължава всяка сряда в 22.00 ч.


Поредицата продължава да изследва последните бойци на праисторическия свят – динозаврите. Оказва се, че стратегиите и хитростта, с която те са оцелявали в борбата за надмощие на бойното поле, са имали огромно значение за т.нар.  естествен подбор. Представяйки уникални открития на палеонтолозите, „Боен клуб „Джурасик““ представя  праисторическия свят на хищниците в аспекти, за които дори не сме предполагали, че съществуват.  


Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!