Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Нестандартен поглед към поведението на убийци и безпрецедентен достъп до криминални събития по Crime + Investigation февруари

петък, 11 януари 2019 г.

/ by Кристиян Христов
Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през февруари 2019 по канал Crime + Investigation.

Нова ексклузивна поредица
Какво направи убиецът после

От 12-ти февруари, всеки вторник в 23.00 ч.


С участието на звездата от „Паднал от Марс“ и „Outcast“ Филип Гленистър в главната роля и с подкрепата на интересните показания на детективи, адвокати на защитата и специалисти криминолози и психолози (сред които Ема Кени и Джейн Монктън-Смит), „Какво направи убиецът после“ отбелязва крачка напред в представянето на реални престъпления. Сериалът се фокусира върху поведението на убийците непосредствено след извършване на убийството, за да разкрие психологическата им нагласа и да разбере мотивите им. Всеки епизод започва с едно убийство и продължава с търсене на мотивите на убиеца, без да обръща внимание на случилото се преди убийството, а като изследва поведението на убиеца след криминалното събитие. Сериалът показва убийци, които след деянието си отиват на почивка, подновяват абонамента си за футболния сезон, поръчват си храна за вкъщи или просто се връщат на работа, изследвайки желанието им да се дистанцират от престъплението си или в някои случаи – да му се наслаждават… Поредицата предлага и интересен поглед и тълкуване на  това, което тези действия говорят за умственото състояние и психологическата сложност на убийците.

Нова ексклузивна поредица
Полицейска камера

От 22-ри февруари, всеки петък в 00.00 ч. 


„Полицейска камера“ показва отблизо дейността на правоприлагащите органи. Във всеки 30-минутен напрегнат епизод водещият - сержант Шон ‘Стикс’ Ларкин от звеното на полицейския участък в Тулса, щата Оклахома, показва на зрителите честната и изчерпателна гледна точка на един полицейски служител по време на най-бесните полицейски преследвания, безизходни ситуации и схватки на цялата територия на САЩ. Този правдив съвременен документален сериал използва камерите, прикрепени към телата на служителите на правоприлагащите органи, камерите, монтирани на арматурните табла на колите, кадри, заснети от хеликоптери, охранителни камери и личните мобилни телефони на журналисти, за да покаже безпрецедентен достъп до събитията и непозната досега прозрачност на представянето им.

Нова ексклузивна поредица
Ловецът на убийци
От 7-ми февруари, всеки четвъртък в 23.00 ч.


Лейтенант Джо Кенда се завръща по Crime+Investigation за седми сезон на „Ловецът на убийци“. Кенда и неговият екип за борба с престъпленията от Колорадо Спрингс са завършили успешно 92% от 387 безпрецедентни разследвания на случаи на убийства. В този сезон, с помощта на драматични възстановки, Кенда запознава зрителите с някои от най-шокиращите и предизвикателни случаи на убийства, по които е работил заедно със своя екип. „Ловецът на убийства“ отвежда зад кулисите с един от най-добрите детективи, разследващи случаи на убийства, за да покаже как се решават казусите на практика. Някой трябва да поеме контрола. Някой трябва да търси жертвата. Да се върви по следите на едно убийство е трудна задача, но Кенда няма да спре докато не стигне до успешното му разрешаване. Епизодите през февруари включват „Лоша луна“ (07/02), „Написано с кръв“ (14/02), „Да събудиш мъртвите“ (21/02) и „Кой е?“ (28/02).

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.