Responsive Ad Slot

Новини

Новини

„ЗДРАВЕЙ, БЪЛГАРИЯ“ С ИЗНЕСЕНО СТУДИО В ПЛОВДИВ

четвъртък, 10 януари 2019 г.

/ by Кристиян Христов
Ден, преди официалното откриване на домакинството на Пловдив като  Европейска столица на културата 2019, „Здравей, България“ ще излъчи специално студио от града под тепетата. Утре водещата Аделина Радева ще излезе от обичайната студийна обстановка, за да покаже как стартира най-важното културно събитие за Европа през тази година.

През изминалата 2018 година "Здравей, България" затвърди позициите си на водещ сутрешен блок в телевизионния ефир сред активното население на възраст 18-49 години.Средният аудиторен дял на информационния блок през годината сред тази аудиторна група е 32,8%, което е с 28% повече спрямо аудиторния дял на конкурентното предаване по бТВ по същото време. Особено отчетлив е интересът към предаването на активното градско население (18-49 г.): над една трета (35,6%) от гледащите телевизия от тази аудитория по това време са избрали "Здравей, България", а предимството спрямо "Тази сутрин" е още по-категорично - 46%. С дял от 29% "Здравей, България" е фаворит и сред по-младите зрители на възраст 18-34 години с 40% по-голям дял от информационния блок на бТВ по същото време.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.