Новини

Проститутка предизвика верижна катастрофа

Проститутка предизвика верижна катастрофа на главен път Е-79 между Враца и Монтана.

По обяд в събота в района на село Сумер водач на камион с ремарке с врачанска регистрация намалил рязко, за да отбие при жрицата. Изненадани от маневрата, пътуващите след него два ТИР-а се ударили, а във втория се нанизали два леки автомобила “Ауди” и “Рено Клио”.
Като видял какво се случва, виновният шофьор избягал от мястото с мръсна газ. Но един от колегите му успял да снима регистрацията на ремаркето на беглеца, която е ВР7336ЕА, съобщи агенция BulNews. 

При инцидента няма пострадали, а щетите са минимални.

Предишната вечер обаче ТИР с хасковска регистрация се обърна на Е-79 между Мездра и Ботевград и шофьорът загина. Инцидентът е станал близо до село Ребърково. Когато спешните медици успели да стигнат до шофьора, той вече е бил починал. Загиналият е на 44 години от Димитровград. Човекът най-вероятно е получил инфаркт, докато е шофирал, но причините за смъртта му ще станат ясни след аутопсията на трупа му. Камионът е пътувал към Дунав мост 2, когато попадал в крайпътната канавка вдясно по посоката на движението и се преобърнал извън пътя.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!