Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Тази събота „Карбовски: Втори план” представя учителя Тео в проекта „Последната крепост“

петък, 4 януари 2019 г.

/ by Кристиян Христов
Епизодът е част от инициативата на Мартин Карбовски „Чиста азбука“

Мартин Карбовски стартира първата история за 2019 година в рамките на инициативата си „Чиста азбука“ с проекта „Последната крепост“ – в „Карбовски: Втори план” тази събота, 5 януари, от 18 часа по bTV. Водещият ще представи учителя от Казанлък Теодосий Теодосиев - Тео, който все още успява да поддържа интереса към образованието сред своите ученици.

„В проекта “Последната крепост”  втори план сме всички ние, които пазаруваме, тормозим се за ипотеката, ядем, пием, мислим за следващите 5 минути или 5 дни... От другата ни страна е Тео – отшелникът. Последният човек на територията, който живее и работи днес, но мислейки за следващите поне 100 години. А последната му крепост е едно училище в планината, което Тео сам строи. И където ще се опита да сътвори нови българи, нови учени, нови борци и нови богове. Всичко останало от днешния ви ден в началото на 2019 г. ще отиде в канала, защото повечето хора на тази планета живеят като излишната мазнина по ръба на чинията...” , коментира Карбовски предстоящия епизод.

С инициативата „Чиста азбука“ “Карбовски: Втори план“ насочва вниманието към нуждата от изчистването и съхранението на българския език, в полза на обществото. Последната крепост на българското образование ли е учителят Тео и неговото училище – гледайте в събота в 18 часа по bTV.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.