Новини

86-годишната позитивна фурия Гинка Станчева – тази неделя в „Търси се“

„Спрете да гладите!“ е апелът на една от най-големите звезди на българското кино и театър – 26 януари, 11:00 ч., bTV

Гинка Станчева е доказателство, че възрастта е само цифра, че всеки ден може да бъде празник. Една от най-големите звезди на българското кино и театър гостува на Меги и Нели в „Търси се“ на 26 януари от 11:00 ч. по bTV. 

Друга голяма актриса – Емилия Радева, нарича приятелката си „86-годишна позитивна фурия“, защото винаги е намирала начин да се усмихва и да бъде позитивна. Разказва, че най-тежкият момент за Гинка е загубата на съпруга й Пейчо Пеев, но дори тогава тя не се оставила на депресията, а продължила да търси контакт с хората.

Самата Гинка е леко разочарована от липсата на комуникация между хората днес. Преди време в градския транспорт си говорехме един с друг, а сега се качваме и започваме да мажем по телефоните, споделя с усмивка,  но и с тъга актрисата. „Спрете да гладите!“ – апелира звездата от „Любимец 13“, „Специалист по всичко“, „На всеки километър“ и „Нощем с белите коне“.

Нейната дъщеря – Ермелина Пеева, която от години живее в Италия, разказва интересни факти от миналото на семейството. Израснала в театъра покрай родителите си и искала да стане актриса, но те обърнали внимание на това нейно желание. По-късно кандидатствала в НАТФИЗ, но не я приели и тя се отказала от тази своя мечта, след което напуснала България.

Майка ми нямаше много време за мен като малка, но затова пък отгледа внука си до 6-годишна възраст, казва още Ермелина.

В предаването се включва и д-р Григорова, приятелка и съсед на Гинча Станчева. Признава, че винаги се е възхищавала на това, че сърцето й е било в отлично състояние, заради радостта, която умее да си доставя. Тя е овладяла най-доброто лекарство – работата, която пък е най-добрият хормон, обобщава Григорова. Предизвиква Гинка Станчева да покаже как мери кръвно налягане с пръст, сложен на артерията.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!