Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Ферари ще направи промени в отбора от Формула 1

понеделник, 7 януари 2019 г.

/ by Кристиян Христов
Техническият шеф на Ферари Матия Биното ще замени директора на отбора Маурицио Аривабене на отговорната позиция, коментира Евроспорт.

Според източници близки до "черните кончета" президентът Джон Елкан смята, че мениджърски грешки са довели до загубата на титлата през миналия сезон и вярва в лидерските качества на Биното да поправи това.

Тимът на Ферари наистина разполагаше в много от състезателните уикенди с най-бързата кола, но поради една или друга причина често не успяваше да извлече максимума.

Отдавна има и слухове, според които Биното и Аривабене не се разбират много добре, но последният ги определи като "фалшиви новини" в скорошно изказване. Все още не е известно кой би заменил Матия Биното като шеф на техническия щаб, ако се стигне до новото му назначение. Спряганите имена са на шефа на аеродинамиката Енрико Кардиле и оглавяващият двигателния отдел Корадо Лоти.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.