Responsive Ad Slot

Последни

latest

bTV излъчва благотворителния концерт „Българската Коледа“ на 25 декември

събота, 1 декември 2018 г.

/ by Кристиян Христов
Темата на шестнадесетото издание ще бъде в подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания
bTV Media Group за поредна година подкрепя инициативата „Българската Коледа“, която се провежда под патронажа на Президента на Република България. Тази година bTV не само ще подкрепи каузата, но и ще даде трибуна на благотворителния концерт на живо на 25 декември като излъчваща телевизия и ще разкаже историите на най-уязвимите в нашето общество – българските деца, които имат нужда от помощ.
Старт на тазгодишната кампания даде президентът Румен Радев и партньори на „Българската Коледа“ със специално посещение в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора на 30 ноември.
„За нас е чест за поредна година да подкрепим „Българската Коледа“. Като социално-отговорна медиа заставаме зад каузата, която не се изчерпва с дарителска кампания, а вдъхва надежда и променя живота на много български деца. Пожелаваме още една успешна кампания, която да ни даде безброй поводи да разкажем историите на повече оздравели деца, защото всеки един от нас има силата да създава добри новини, като помага“, каза Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ по време на откриването на благотворителната инициатива. Как протече събитието може да видите в репортажа на bTV Новините.
Темата на шестнадесетото издание ще бъде в подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания.
Миналогодишното издание на „Българската Коледа“ успя да набере с 2 600 000 лв, с които се помогна на 505 деца и се дари апаратура на 22 лечебни заведения от цялата страна.
( Hide )

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2018 © Всички права запазени.