Новини

Станислава Цалова започва нова поредица „Кой инвестира в бъдещето“

Синоптикът и репортер на bTV Новините ще представя възможности за стипендии и развитие за младите хора в науката и изкуството
Станислава Цалова стартира поредицата „Кой инвестира в бъдещето“, с която ще представя на зрителите различни възможности за стипендии и развитие за младите хора в науката и изкуството. Полезната информация ще достига до зрителите през вдъхновяващи истории за талантливи български младежи, получили шанс да сбъднат мечтите си. Самата Станислава е стипендиантка в такава програма и с личния си опит ще стимулира младите и способни хора да се възползват от безбройните възможности пред тях за развитие.
 „Идеята на „Кой инвестира в бъдещето“ е да мотивира младите хора да бъдат активни по отношение на собственото си бъдеще. Дори да получат отказ при кандидатстване за стипендия, те могат да се научат как да бъдат по-добри следващия път. Съветът ми е - търсете и опитвайте, успявайте и не успявайте, всичко това е част от доста дългия път към успеха!“, каза Станислава Цалова за старта на поредицата.
Така едно от най-знаковите лица на bTV подема инициатива с практична информация за достъпно образование – стипендии, платформи и програми. Проектът ще насочи прожекторите и върху българите меценати, които живеят както в чужбина, така и в България, и помагат на родни таланти като финансират образованието им. Репортажите ще се излъчват в новините и актуалните предавания на bTV.
В първото издание на поредицата на 8 декември в „Тази събота и неделя“ Станислава Цалова ще представи историята на незрящата писателка Бехие, стипендиант и отличник в СУ „Св. Климент Охридски”.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!