Новини

„Искрите на отмъщението“ е номер 1 в класацията Топ 50 за пореден месец

Праймтайм програмите на bTV отново са начело на зрителската класация за ноември според данните на ГАРБ (All4+).

Най-много зрители избраха висококачествената обективна журналистика, характерна за bTV Репортерите и bTV Новините в 19 часа, за да се информират за най-важните събития в страната и чужбина. Актуалното предаване „120 минути“ също се изкачва нагоре в ноемврийската класация. Част от топ 50 са и лидерът сред делничните публицистични предавания „Лице в лице“, всички емисии на bTV Новините, както и „Тази сутрин“ и „Преди обед“, които се придвижват нагоре в класацията със съответно близо 50% и над 45% дял от всички зрители.

Риалити хитът този сезон „Фермата“ запазва впечатляващото си представяне, с повече от 1 млн. зрители средно и почти 42% от всички пред екрана през ноември. За пореден път номер едно е драмата „Искрите на отмъщението“ с Къванч Татлъту, а „Скъпи наследници“ остава най-гледаният български сериал.

*ГАРБ е единствената пийпълметрична система в България, преминала независим одит.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!