Новини

Motorola One – вече и в магазините на VIVACOM

Motorola One вече е налична във VIVACOM на впечатляващата цена от 309,98 лв. в брой или 16,98 лв. на месец с план SmartL+. Смартфонът се отличава с високо качество, модерен дизайн и отлична функционалност.  Дизайнът на Motorola One е изчистен и стилен, със заоблени ръбове и пасва идеално в ръката. Допълнително предимство е размерът на дисплея – 5.9 инча Max Vision HD+ и съотношение на картината 19:9, което дава възможност на екрана да се вижда повече съдържание.
  
Смартфонът работи гладко и безпроблемно, благодарение на Android ONE. Тя осигурява висока защита на устройството и личните данни с месечните актуализации на сигурността, гарантирани в рамките на три години. Google Play Protect сканира и проверява над 50 милиарда приложения всеки ден, използвайки машинно обучение на Google, за да поддържа телефона защитен и сигурен.
  
Устройствоторазполага с още няколко предимства благодарение на партньорството между Motorola и Google.Google Photos предлага неограничено пространство за съхранение на снимки, а благодарение на Google Lens камерата разпознава забележителности, обекти, текст и др.

Креативните функции на камерата не спират дотук. Вградените в нея опции за синемаграфия, цветен акцент и боке ефект в портретен и селфи режим добавят още по-голяма стойност към потребителското изживяване.
     
В услуга на потребителя е и батерията – само след 20 минути turbopower™ зареждане телефонът разполага със заряд до 8 часа.
  
Motorola One разполага с 4 GB памет, 64 GB пространство за съхранение на данни и 8-ядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™. Така устройството реагира мигновено на докосване. Това го прави перфектния избор за игри, гледане на филми и мултимедия.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!