Responsive Ad Slot

Последни

latest

Бъдещите смартфони на LG ще имат предни камери, които са вградени в дисплея

събота, 10 ноември 2018 г.

/ by Кристиян Христов
LG обмислят възможността да въведaт някои промени в дизайна на новите си смартфони. По този начин компанията ще опита да привлече вниманието на повече потребители и да стимулира продажбите си в този сегмент. Корейският гигант вече е е регистрирал на свое име няколко патента, които ни разкриват повече детайли за идеите, над които се работи в момента. LG тестват различни концепции, с които да премахнат напълно рамките около екрана на смартфоните, предаде PocketNow. 


Успоредно с това инженерите на компанията виждат потенциал във вграждането на предната камера в самия дисплей. По този начин екрана буквално ще запълни цялото пространство отпред. Един от прототипите има извивки в краищата, които сливат дисплея със задния корпус. Възприемането на подобна визия означава, че LG ще трябва да позиционират сензора за отпечатък в екрана или да го преместят в задната част. Все пак е интересно да разберем какви дизайнерски идеи има компанията.


Новите решения на LG ще са оптимизирани и за гъвкавите дисплеи, които ще имат все по-сериозно присъствие в индустрията през 2019г. В момента това са единствено скици, над които работят дизайнерите на корейския производител. Припомняме ви, че LG планират да имат голямо присъствие на CES 2019 изложението в Лас Вегас (8-11 януари), където може да видим работещи протoтипи с новия дизайнерски език, както и дори първото им устройство с гъвкав дисплей.

Източник: Digital

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2018 © Всички права запазени.