Новини

Следи на злото и паранормални истории по CBS Reality през декември

Представяме ви акцентите и премиерите по CBS Reality през декември 2018 година.

Оцелели след среща с паранормалното
Сезон 4 - ПРЕМИЕРА
Всяка събота и неделя в 22:00 ч. от 8ми декември с продължение през следващия месец и повторение всяка делнична вечер в 23:40 ч. от 25ти декември

Този разследващ паранормалното документален сериал ни разказва ужасяващите истории на оцелели след паранормални преживявания, които са променили целия им живот. Във всеки едночасов епизод историята е обвързана с конкретна тема от областта на свръхестественото, а професионалисти в сферата дават експертното си мнение за тези необикновени събития. Този сезон темите включват обсебване, духове, които нанасят вреди, демони и витаещи духове, избрали за свой обект животни и исторически места.
От полтъргайстите до духовете от бойните полета, от природните духове до прадеди, завърнали се от света на мъртвите, “Оцелели след среща с паранормалното” документира историите на различни участници със сходни преживяваниия. Сериалът ще проследи пътя им крачка по крачка, докато те разказват какво са преживели, документирайки целия страховит процес.


Следи на злото
Оригинална продукция на CBS Reality - ПРЕМИЕРА
Всеки делничен ден в 22:00 ч. от 24ти декември с продължение през следващия месец

Оригиналният сериал „Следи на злото“ на CBS Reality изследва и прави възстановка на някои от най-любопитните и стряскащи криминални случаи от последните две десетилетия от Великобритания и Ирландия до САЩ и Канада, при които технологиите са променили хода на разследването и са изправили виновниците пред съда.

Сериалът ще покаже отдадеността и усилената работа на разследващи, полиция, учени и други специалисти от различни области. Представяйки показанията на ключови свидетели, нови интервюта, възстановки на събитията и архивни записи, „Следи на злото“ дава задълбочена персонализирана представа за подробностите, свързани с ключови криминални разследвания от последните години и пресъсздава динамиката на процеса на разследване.


Дог и Бет: на лов
Сезон 2 - ПРЕМИЕРА
Всеки делничен ден в 14:05 и 21:10 ч. от 26ти декември с продължение през следващия месец и повторение през уикендите в 12:50 и 20:20 ч.

Най-известните ловци на глави в света – Дог и Бет Чапмън, продължават да  съдействат на агенти от цялата страна и да преследват някои от най-опасните престъпници на Америка в сезон 2 на “Дог и Бет: на лов”. Дългогодишният опит на прочутото семейство е стабилна опора както за самите тях при посрещане на новите предизвикателства, така и за местните агенти и техните екипи.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!