Новини

Програмни акценти на JimJam за септември 2017

Представяме ви акцентите от програмата на детския канал JimJam за месец септември 2017 г.


Премиера
Конни
Всеки ден от 30-ти септември

Конни е приятелски настроено малко момиченце, което не създава проблеми - лъчезарно, любопитно и най-вече весело. Тя е винаги готова за нови идеи и приключения и има силен интерес към всичко около себе си. Конни показва смелост, когато нещата се объркват и не се страхува да задава въпроси, ако не е сигурна за нещо. По този начин тя научава много за живота в ежедневните си приключения.

Специални маратони през уикендите!
Меси отива в Окидо
Всяка събота и неделя от 10.00 до 10.55 ч. – маратони от по 5 епизода

„Меси отива в Окидо“ е комедийно приключение, научно-образователен сериал, следващ едно любопитно, търсещо приключения и непокорно чудовище, наречено Меси, докато то намира отговорите за всичко, което едно малко дете иска да знае ...

Любимите сериали на децата!
Всеки ден от 12.00 до 14.00, от 18.00 до 20.00 ч. и от 00.00 до 2.00 ч.

„Строителят Боб“ и „Анджелина балерина“, 
„Томас и приятели“ и „Барни и приятели“

Учи и играй! Тематични образователни блокове
Всеки ден от 9.00 до 10.00 ч. и от 17.00 до 18.00 ч.

Сега знаеш

Забавен 2D, анимиран, куклен, екшън сериал, изследващ науката, природата и други любопитни въпроси, като тези – какво се е случило с динозаврите, къде отива слънцето през нощта и как пчелите произвеждат мед.

Дудлибу

Дудлибу е малък художник с голямо сърце, който е винаги готов да се забавлява и преди всичко, да започне едно Ридлибу! Само с няколко щрихи на молива си, Дудлибу винаги успява да сътвори смешна рисунка, която оживява след оцветяването си! Малкият маркер Скечи е най-добрият приятел на Дудлибу. Пълен с живот и малко нетърпелив, той е винаги готов да се присъедини към Дудлибу за едно Ридлибу, което му дава възможност да използва живото си въображение. Когато тези най-близки приятели играят на любимата си игра Ридлибу, малчуганите разбират, че рисуването наистина е детска игра!

Моите приятели животните 

„Моите приятели животните“ е сериал по естествена история за деца, който е посветен на изследвания и открития! Това продължение на популярния сериал „Моето животинско семейство“ отвежда малките зрители сред дивата природа, където те срещат животни в естествената им среда – в саваната, в океана и в небето. Този завладяващ образователен сериал запознава децата с безценната дива природа на нашата Земя, като в същото време ги учи на ценни житейски умения и на това колко е важно семейството. „Моите приятели животните“ представя на децата множество прекрасни животински видове  през очите на малките диви животни.

Любима анимация за лека нощ!
Всеки ден от 20.00 до 21.00 ч.
Аги Баги

Някъде далече, много далече в открития космос има една малка планета. Тя се нарича Аги Баги, тъй като има две половини - Аги и Баги. Двете половини на тази прекрасна малка планета са населени от две племена, наречени агинги и багинги, всяко от които се грижи усърдно за местните растения и животни, отнасяйки се с уважение към природата от своята половина на планетата. Без да си дават сметка за това, двете племена полагат съвместни усилия за запазване на общата екосистема на Аги Баги. На планетата живее и едно пакостливо и малко шантаво създание, наречено Бъмбли. Бъмбли  живее в малка дупка в земята и може да причини много неприятности с алчността и номерата си. Хубавото е, че агингите и багингите работят съвместно за възстановяване на хармонията на малката планета.

Твоят универсум

Задавайки въпроса “Как изглежда твоята планета?”, поредицата „Твоят универсум“ показва изследването на Космоса през погледа на едно дете, чрез серия от образователни късометражни мултимедийни филмчета, изпълнени с прекрасни изображения и научни факти. Всеки епизод започва с описанието, което едно дете прави на своята идеална планета, звезда или космическа задача. Използвайки специфични художествени стилове, сериалът допълва невероятното въображение на децата и илюстрира представения разказ.

Джармис

Присъединете се към специалните звездички Джармис - те са приятели, които всяка сутрин, след като са блещукали на нощното небе, слизат да си играят в градината на Тим и Холи. Тим и Холи са деца, които живеят и играят в къщата и градината и непрекъснато попадат във всякакъв вид забавни приключения. Никое човешко същество не може да вижда Джармис, и Тим и Холи дори не подозират, че малките звездички живеят в градината. Но Джармис обичат да наблюдават заниманията на Тим и Холи и да играят заедно с тях по собствен специален начин.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!