Новини

Седмица на новото българско кино на Voyo.bg

Премиера на „Живи легенди“ в платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group


Шест от най-добрите български ленти, създадени през последните пет години, са включени в Седмицата на новото българско кино, която продължава до 9 юли на Voyo.bg.

Премиера в платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group прави комедията „Живи легенди“ на режисьора Ники Илиев и с участието на Яна Маринова, Георги Кадурин, Любомир Ковачев, Орлин Павлов, Саня Борисова, Димо Алексиев, Стефан Щерев и гост-звездата Микеле Плачидо. На Voyo.bg е и „Чужденецът“, също филм на Ники Илиев, но със специалното участие на Кристоф Ламбер.

Достъпни за феновете на родното кино са също гангстерската комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ с Влади Въргала, Деян Донков, Асен Блатечки и Ивайло Захариев,  екшън комедията „Корпус за бързо реагиране“ с Мариан Вълев и Диана Любенова, и крими комедията „Отрова за мишки или как да си направим банка“, която връща времето в първите години на демократичните промени в България.

Voyo.bg представя още един от най-успешните български филми, създаден през 2015 година – „ХI А“. Сюжетът проследява историята на Лина (в ролята Яна Маринова), бивша състезателка по спортни танци, която приема предизвикателство, за което отдавна е мечтала - да бъде преподавател по литература в елитна столична гимназия на неконтролируеми и разглезени богаташки деца.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!