Новини

Животът на българското семейство Макрон развълнува над 1 милион зрители в последния епизод на „Смени жената” по bTV

В сряда вечерта от 21.00 часа, последният епизод от най-новия формат в ефира на bTV – „Смени жената” предизвика много смесени емоции в над 1 милион зрители.
Една дама, която е близо 31 години по-голяма от партньора си, се размени с консервативна домакиня, която не приема този живот и тази връзка за нормални.

Българското семейство Макрон, както вече ги наричат в социалните мрежи, се състои от Анжелика и Александър, които са заедно от седем години. Когато се запознават, тя е на 52 г., а той на 21г. Анжелика има син на възрастта на Александър, който живее при тях. Другата двойка - Агнес и Свилен са убедени, че успешните връзки са тези, в който мъжът е по-голям от жената. И в тяхното семейство е точно така. Агнес е на 29г., а Свилен на 40г.

Последният за този сезон епизод от „Смени жената” бе изпълнен с много разногласия и раздори. Темите за разликата в бита и възрастта са проследени от 43,5% от цялата телевизионна аудитория, което е с 4.1 пъти повече от програмата на Нова в часовия слот. При активна аудитория 18-49г. “Смени жената” постига дял от 37.7% (2.5 пъти повече от конкурента), а при младата аудитория на възраст 18-34 “Смени жената” достига до 2 пъти повече зрители (35,5% - bTV, 17,8 – Nova).

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!