Новини

Съдбата търси реванш на финала на "Откраднат живот" (ВИДЕО)

Наталия с разтърсващи разкрития за семейството си, сестра Жекова се изправя пред миналото си във финала

Щастливите мигове и неочакваните изненади, които само възмездието може да поднесе, очакват героите на "Откраднат живот" във финалните епизоди тази седмица. Зрителите ще споделят красивата сватба на Наталия и Калин, които ще празнуват в компанията на целия лекарски екип. Дългоочакваният финал на 26 май от 20.00 ч. по NOVA ще поднесе и неочаквани обрати – животът но някои от любимите герои ще  се преобърне, мигове преди бленувания успех и щастие.

Галя Стилянова ще се изправи на кръстопът в любовта, преосмисляйки отношенията си с Борис и Петър, а Наталия ще направи ужасяващи разкрития за семейството си. Виолета ще тържествува в рисковите решения, замесвайки нови лица от политическия елит, а сестра Жекова ще има неочаквана емоционална среща с човек от миналото. Д-р Хинова и д-р Мазов ще преживеят първата семейна криза, която ще причини болка и разочарование на двамата.

"Темата за възмездието, последствията и равносметките от действията, беше лайтмотив на тези 57 епизода. Възелът на историята се заплита от три сезона и сега той ще бъде окончателно разплетен. Това обаче ще се случи на самия финал", загатват от екипа на успешния български медински сериал.

Какви изненади очакват Наталия и Калин в най-щастливия ден от живота им? Ще успеят ли Галя, Борис, Вяра и Петър отново да открият щастието? И как ще приключат големите сделки в болницата? – ще разберете във финалните епизоди на "Откраднат живот: Възмездието" от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!