Новини

Невероятната история на бродуейската звезда Бети Бъкли – тази събота в „Като на кино”

Гост в студиото ще бъде актьорът Веселин Плачков, познат от филма „Дякон Левски”


 За актрисата Бети Бъкли може да се каже, че е покорила почти всичко – театралната сцена, големия и малкия екран, както и света на музиката.

Срещата с нея е тази събота в „Като на кино“, 27 май от 18:00 ч. по bTV Cinema. Звездата ще сподели интересни подробности за началото й в шоубизнеса преди повече от 40 години, както и за най-новите си проекти.

Бети Бъкли  е носителка е на „Тони” за участието й мюзикъла „Котки“ като Гризабела. Номинирана е няколко пъти и за музикалната награда „Грами”. Добре познати са образите й от филма на Брайън Де Палма „Кери”, сериала „Малки сладки лъжкини”, както и неочаквания хит на режисьора М. Найт Шаямалан от тази година – „На парчета” (2016).

Гост в студиото ще бъде актьорът Веселин Плачков, познат от филма „Дякон Левски”. Той ще разкаже за актуалния си филмов проект „Роза Дамасцена”.

Двамата с водещата Стаси Кара ще се пренесат и на червения килим, на поредната порция от обичана поредица –„Карибски пирати: Отмъщението на Салазар”, както и ще се потопят в магията на заглавия, римейк на обичани филми, които се завръщат на екрана през тази година. Ще видят и как култовият „Мълчанието на агнетата” оживя пред българската публика.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!