Новини

Extreme Sports Channel - Програмни акценти – юни 2017 г.

Представяме ви най-интересното от програмата на Extreme Sports Channel за месец юни.

RED BULL RALLYCROSS
Нови епизоди
От 21ви юни, с продължение през следващия месец
Сряда - Петък в 20:45 ч.


Станете свидетели на най-вълнуващите състезания с най-големите имена във всички автомобилни спортове в Шампионата Red Bull Global Rallycross. Седнете зад волана на машините от ралито, специално приспособени за участие в това състезание, в което царуват високите скорости и високите залози. Коли на първокласни производители се управляват от някои от най-способните автомобилисти в света по най-разнообразни и предизвикателни в техническо отношение писти в този спорт.

PRO BULL RIDERS
От 5ти юни, с продължение през следващия месец
Всеки делничен ден в 19:50 ч.Pro Bull Riding е наистина сред най-вълнуващите спортни и развлекателни събития в света. Това е състезание между човека и еднотонен рогат звяр, което бързо се превърна в телевизионно зрелище, гледано всяка година в повече от 84 страни от 600 милиона домакинства…

X GAMES ASPEN
5ти-16ти юни
Всеки делничен ден в 20:45 ч.


В течение на годините „X Games показа за първи път нови състезания и представи по най-иновативен и съвременен начин зимните спортове в света. Не пропускайте екшъна по склоновете на Бътърмилк маунтин, в който над 200 от най-добрите спортисти на планетата се състезават в дисциплините ски, сноуборд и сноумобил.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!