Новини

CBS REALITY – програмни акценти за юни 2017

Представяме ви програмните акценти за месец юни на CBS Reality.


Кошмарни съседи
Сезон 5, нови епизоди

От 2ри – 7ми юни, всеки делничен ден в 08:40, 15:20 и 19:30 ч.

Силна музика, кучешки лай или бой за паркомясто са най-често срещаните спорове в сериала, който показва реални случаи на съседски кошмари. Можете ли да живеете в съседство с осъждан убиец – любител на техното, с наркоманска бърлога и дори с полугол нападател? Този сериал показва невероятния ад, в който живеят някои хора в Англия, имали нещастието да попаднат на кошмарни съседи.

Съпруги с ножове
Сезон 3

Всеки делничен ден в 22:00 и 03:30 от 2ри – 15ни юни, с повторение на двойни епизоди през уикендите от 22:00 ч. от 24ти юни. 

“Съпруги с ножове” показва завладяващи вниманието истории на жени, водили драматична борба в най-близкото си обкръжение, довела до трагични последствия… Независимо дали са били предизвикани от алчност, ревност или дългогодишно физическо малтретиране, всеки епизод разкрива травмиращите събития, довели до тези смъртоносни сблъсъци. Този сезон включва разказа на бившата военнослужеща Фатима Ледей, повела война срещу бившия си съпруг след завръщането си на родна земя, и на разглезената принцеса Никол Тейлър, чието увлечение по мъж, с 12 години по-млад от нея, скоро прераства в насилие.

Хладнокръвно

Сезон 9

От 3ти – 18ти юни, през уикендите в 22:00 и 02:10 ч.

Извършено е убийство… но, с натрупването на доказателства се увеличава и неяснотата. „Хладнокръвно” се завръща на екран с нов сезон, давайки възможност на зрителите сами да изследват уликите. Ще можете ли да сглобите фактите и в края на краищата да разрешите загадката? Съчетавайки напрежението на мистерията с тръпката на истинската криминална драма, сериалът проследява объркващите обрати по пътя към разрешаването на едно убийство, представяйки появата на нови доказателства, нови хрумвания и нови заподозрени…

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!