Новини

Тази вечер в "Твоят мой живот": Джихан прави изненада на Айше и двамата се сдобряват (2-ри март)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (2-ри март) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Демир има температура. Дилара започва да се грижи за него. Температурата се покачва. Решават да откарат бебето в болница.

Харун е отчаян. Дори не му се яде. Севинч се обажда на Махиде. Казва ѝ, че бебето има температура и го водят в болницата. Харун се интересува в коя болница ще откарат сина му. Веднага тръгва натам. Звъни на Дилара, но тя не отговаря.

Харун отива в болницата. Бебето колабира от високата температура. Харун пристига, докато лекарите реанимират детето. Когато синът им е спасен, Дилара прегръща любимия си.

Дилара се интересува как Харун е разбрал, че са в болница. Той иска прошка от нея заради сина си. Обещава ѝ, че няма да ѝ причини нищо. Моли я да се съберат заедно.

Айше е при Махиде. Хатидже им прислужва. Психоложката кани жената да отиде при нея в клиниката. Махиде не е доволна от държанието на прислугата към дъщеря ѝ. Вика Хатидже да пият кафе. После показва новините във вестниците, след случката. Махиде ѝ казва, че е опазила Айше, за да не разбере че родната ѝ майка е убийца. Хатидже споделя, че благодарение на дъщеря си е оцеляла в затвора. Моли Махиде да не я разделя с Айше.

Дилара се прибира от болницата в имението заедно с бебето. Звъни на Харун и му казва, че е много объркана. Харун иска тя да си помисли.

Джансу научава, че Демир е бил болен. Пита майка си, защо не ѝ е казала.

Дениз звъни на Джансу. Иска да се видят вечерта, Джансу му предлага да се видят навън, но иска да измислят нещо по-различно.

Хазал финансира снимането на клипа на Йозгюр. Кара се с всички организатори. Емрах я наблюдава и снима какво става на снимачната площадка.

Айше не може да си намери билет за мач, защото са свършили. Лейля я пита защо е разстроена. Айше смята, че връзката й с Джихан е приключила.

Джансу и Дениз си приготвят вечеря.

Хатидже и Кериман също са на вечеря в ресторант. Скъперницата вдига скандал на сервитьора заради лошото обслужване.

Енгин разказва на Йозкан кой е бащата на Дениз - мафиот. Йозкан не може да повярва, че Дениз се е забъркал с мафията и в незаконни сделки. Притеснява се за Джансу.

Носят сметката на Кериман, но тя не иска да плаща, защото е роднина на собственика. Дениз научава за поведението на Кериман. Казва да обслужват жената, без да плаща. Джансу научава и предлага тя да поеме разходите на Кериман.

Лейля води Айше със завързани очи на стадиона на "Бешикташ". Джихан хваща любимата си и двамата тичат на стадиона. Обличат се в екип на отбора и Джихан иска прошка от любимата си. Айше му прощава.

Рахми благодари на Бурхан, че му е помогнал в трудна ситуация. Озан ще лежи в клиниката още 15 - 20 дни. Бурахан пита стареца, защо е станало така.

Айше моли Джихан да отидат двамата на почивка..

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!