Новини

Най-интересните срещи от Калчото продължават по Ring

Емоциите с италианската серия А продължават по Ring и на Voyo.bg този уикенд и в понеделник.


Време е за реванш. През октомври Наполи загуби в Бергамо, но сега Аталанта гостува във футболния храм Сан Паоло – тази събота, 25 февруари от 19:00 ч. с коментатор Борис Касабов.

В 21:45  ч. лидерът Ювентус излиза за 30-а поредна домакинска победа срещу Емполи. Срещата ще коментира Жоро Попвасилев.

Калчото продължава в неделя, 26 февруари, с дерби, в което всеки преследва своята цел. Интер е все по-близо до зона Шампионска лига, а Рома не се предава в борбата за титлата. Драмата е гарантирана – тази неделя от 21:45 ч. с коментатор Никола Кацаров.

Преди това, от 16:00 ч. Милан гостува на Сасуоло. Коментатор – Валери Генов.

В понеделник, 27 февруари, емоциите продължават ... с разочарование и разбити мечти. Калчото навлиза в заключителната си фаза, а Фиорентина се отдалечава все повече от битката за Европа. В 21:45 ч. виолетовите приемат смелия тим на Торино. Срещата ще коментира Пепи Мисов.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!