Новини

Тази вечер в "Твоят мой живот": Под натиска на Харун, Джандан оттегля обвиненията си към Дилара (27-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (27-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Джансу отива при баща си. Джихан ѝ казва, че вече му е минало, не е сърдит и че винаги ще бъде до тях. Момичето иска разрешение да даде на Йозкан част от обезщетението, което е получила от болницата.

Севинч отива в сервиза. Вижда Йозкан легнал под колата и я ремонтира. Мъжът започва да ѝ обяснява, но телефонът му звъни. Джансу съобщава на Йозкан своето решение. Мъжът е изненадан...

Севинч се чувства като в "Скрита камера". Йозкан ѝ казва, че е работник. Виждайки изненадата на Севинч, той ѝ разказва история, че в този сервиз е много ценен за него. От 11-годишен е започнал работа там. После постепенно е забогатял и сега вече се чувства богат човек. Севинч му казва, че го обича заради самия него.

Айше се обажда на Махиде. Интересува се от здравето на майка си. Двете разговарят за новата прислужница. Айше разказва на Лейля за случката в ресторанта.

Харун се обажда на Дилара, но тя отново му затваря.

Йозкан обяснява на момичето, че е купил това място. Севинч го кани да излязат, но Йозкан отказва. На раздяла двамата се целуват и Кериман ги вижда. Веднага влиза в сервиза. Казва му, че ги е видяла с момичето. Йозкан отрича.

Хазал и Мюге разговарят. Йозгюр и Дженгиз се оплакват, че не могат да намерят пари за издаването на албума.

Дениз се обажда на Джансу. Казва ѝ, че много му липсва. Бурхан отива при сина си. Опитва се да го наставлява. Казва му да не губи своите ценности и да не прави глупости под влияние на гнева. Бурхан дава една папка на Дениз. Отворил му е фирма. Младежът благодари на баща си.
Йозкан разказва на приятеля си, че е признал, че е беден. В типично негов стил, той украсява разказа си.

Джандан отива при Харун. Казва му, че е променила показанията си спрямо Дилара. Дава му документ. Джандан съобщава, че не се виждат вече с Озан. Харун не ѝ вярва. Забранява ѝ да се доближава до Озан или до Дилара.

Махиде дава пари на Хатидже, за да се върне на село и да устрои живота си там. Пита прислужницата, защо е нарушила клетвата си. Хатидже отказва да вземе парите.

Йълдъръм съобщава на Джихан, че Джандан е оттеглила обвинението си спрямо Дилара. За адвоката тази постъпка е странна. Моли приятеля си да се обади на Озан. Младежът му казва, че е накарал бившата адвокатка да оттегли обвиненията и че вече не се вижда с нея.

Махиде се оплаква на Харун, че Хатидже не е взела парите и още е на работа. Двамата се притесняват Айше да не научи истината. Махиде съжалява, че е допуснала тази грешка. Харун съветва леля си да не бърза.

Дилара все още не е решила какво да прави.

Харун споделя с леля си, че се е извинил на любимата му, но тя е приела всичко мълчаливо. Той има надежда, че ще получи прошка от Дилара...

Източник: http://tvnovellas.blogspot.bg/2017/02/27_83.html

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!