Новини

В ДИКOFF очаквайте: интервю с Веселин Вучков

Стажанта в парламента. Традиционната петъчна обиколка на Сашо Диков с традиционно-нетрадиционните му въпроси. Какво отговориха политиците?


Когато Таня Дончева говори, за всички е ясно, че има какво да каже. Откровен и неподражаем разговор между Диков и Дончева: за БСП, за Южен поток, за правителството - накратко: за клета майка България.

Вътрешният министър Веселин Вучков на живо в студиото на ДИКOFF. Ще ни опази ли родната полиция? Ще се реформира ли истински МВР? И колко струва независимостта?

Шеф Манчев среща Стажанта Диков. Къде са по-големите кошмари – в кухнята или извън нея? И коя е най-добрата храна за душата. Новият телевизионен любимец тази неделя в ДИКOFF.

След като получи една от най-важните журналистически награди - "Валя Крушкина - журналистика за хората", Миролюба Бенатова е в студиото на ДИКOFF. Тази седмица тя ще представи на зрителите на Нова телевизия поредната неразказвана трагедия от социализма. Най-кървавият инцидент в историята на БДЖ - катастрофа с влак, взела 27 жертви, за които не знаем.

Сашо Диков и Горан Брегович: за Балканите с любов. Специално интервю с човека, владеещ до съвършенство универсалния език - музиката. Един разговор в седем-осми - ритъма на душата.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!