Новини

Орлин Горанов и неговият отбор откриват четвъртфинала в „Гласът на България” с изпълнение на “I Feel Good”

С наближаването на финала в „Гласът на България” напрежението все повече се  покачва.
 Особено след като вчера вечерта с изявите на музикалната сцена на най-гледаното шоу се сбогуваха Сабина Донева, Яна Каменова, Светлана Чепразова и Виктория Пенева. Любимците на публиката, събрали най-голям зрителски вот след концерта миналата неделя, са Ати Молова от отбора на Наско, Красимира Иванова от отбора на Десислава, Невена Цонева от отбора на Миро и Петър Рангелов от отбора на Орлин Горанов.

В шестия концерт в „Гласът на България” тази неделя от 20.00 часа ще вземат участие 10 дами и 2 господа. Четвъртфиналите в музикалната надпревара ще продължат прекрасната традиция от предишните концерти  един от треньорите и неговият отбор да излязат с общо изпълнение на сцената. Тази неделя, честта е за отбора на Орлин Горанов, които заедно със своя ментор ще изпълнят “I Feel Good” на Джеймс Браун.

В четвъртфиналната фаза в „Гласът на България” зрителите ще чуят последователно изпълненията на участниците от отделните отбори. Първи на сцената ще се изявят изпълнителите от отбора на Наско – „малкото чудо” Стефани Илиева, която ще изпълни известния хит “Rehab” на Amy Winehouse, Ати Молова отново ще заложи на познато парче на големите музиканти от „Ку-ку Бенд”, а Мария Маринова ще вдигне настроението в залата с песента “Happy”. Веднага след тях  на сцената ще се качат изпълнителите от отбора на Десислава – Ивета Костова с песента “La La La”, Асен Михайлов, който остава верен на себе си и ще изпълни парчето “Gipsy song” и Кристина Иванова, която този път ще влезе в ролята на великата Sinead O’Connor. Отборът на Миро ще дебютира с изпълнението на Невена Цонева, която ще заложи на песента на гигантите Queen от филма „Шотландски боец”, Зоя Мутишева с изпълнение на песен от репертоара на Цветелина Грахич и Християна Дънкова, която е избрала да представи песен на David Bisbal. За финал на сцената на шоуто за втори път в неделя вечер ще се качат и изпълнителите от отбора на Орлин Горанов – Анна Пешева с изпълнение на песен на популярната френска певица Zaz, Петър Рангелов с песен от филма „Джанго без окови” и момичето с точния план Тюркян Исмаил и песента “Bang, Bang”.

Кои изпълнители ще продължат към полуфиналите и кои ще отпаднат две крачки преди големия финал, зрителите на bTV ще видят в специалното петъчно издание на „Гласът на България”.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!