Новини

Танци с Памбос Агапиу в „Извън новините”

Популярният танцьор и международен съдия по спортни танци Памбос Агапиу ще гостува на Ани Салич в „Извън новините” в неделя от 14.30 ч. по Нова.
Той ще разкаже как е танцувал с 15 чаши на главата в Лондон, за да сбъдне най-съкровената си мечта - да станe преподавател по танци.

Зрителите ще научат също какво кара един кипърец да избере България за втора родина и защо е влюбен в нашата природа. Дали фактът, че е оженил над 50 двойки в своята школа, е борба с демографската криза? И защо танцът и латино музиката са начин на живот - отговорите от Искрен Пецов, Калин Вельов и горещата кубинка Иреня Васкес, които също ще гостуват в студиото. Зрителите ще видят как малкият му син Андриан го буди сутрин и защо Памбос иска още едно момченце.

Не пропускайте „Извън новините” в неделя от 14.30 ч. по Нова, когато ще стане ясно дали кръстникът на салсата може да тропне българско хоро.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!