Новини

Разследване по следите на асансьорите-убийци

Защо в България има асансьори-убийци? Отговора на този въпрос търси разследващия журналист Марин Николов в предаването „Разследване” тази неделя след централната емисия на Новините на Нова.


През последната година опасните инцидент и с асансьори зачестиха. „Поредна смърт в асансьор”. „Човешка грешка доведе до нова смърт в асансьор”. „Жена загина в асансьор, друга е в тежко състояние”. „Спират 20 000 неизправни асансьора”. Това са само част от заглавията във вестниците от последните месеци. Проблемът е ясен – много от машините са в лошо състояние.

„За малкото време, в което снимах репортажа, видях фрапиращи неща в цялата страна – проблеми междуособици, война между държавни инспектори, които взаимно се обвиняват в рекет, за чадър над фирми. След всичко видяно стигнах до извода, че държавният контрол почти го няма”, каза в „Събуди се” журналистът на Нова Марин Николов.

Какво още е разкрил Марин Николов, ще разберем в „Разследване” днес след централната емисия на Новините на Нова от 19.00 ч.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!