Новини

Димитър Гогов, Йосиф Сърчаджиев и менторът от „Гласът на България” Атанас Пенев гостуват на Светослав Иванов тази неделя

Репортерът на годината на bTV Десислава Ризова и водещите на „Тази събота” и „Тази неделя” - Мариана Векилска, Диана Любенова и Жени Марчева ще разкажат за професионалните предизвикателства, с които се сблъскват в работата си, часове преди церемонията „Жена на годината”, в която и четирите са номинирани.


Шефът на „Южен поток – България” ексклузивно в „120 минути”. Изненадващ ли е за България отказът на руския президент Путин от проекта Южен поток? Дипломация, политика или бизнес провалиха проекта? И каква е ролята на българския офис на „Южен поток”. Отговоря Димитър Гогов.
Левон Хампарцумян  - какво научиха банкерите от сагата  КТБ и върнаха ли си доверието на хората?
За мъката на актьора и протестът срещу държавата – Йосиф Сърчаджиев.

В края на предаването зрителите ще видят фронтменът на Б.Т.Р, Атанас Пенев, не само като рокзвезда и  ментор в „Гласът на България”, но и в непозната светлина. Очакват го две предизвикателства, на които ще трябва да отговори в ефир.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!