Новини

Търг за червеи и афродизиаци в Survivor – тази вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV

Утре вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV Кхмер отново са разделени на лагери.
Едната част са неприятно изненадани и силно притеснени от хода на събитията, докато за другите всичко се движи по план. Крайните ситуации водят до отчаяни действия, а надеждата за оцеляване се трансформира в отрицание на истината и самозаблуда. Лицемерието, предателството, лъжата и нечестната игра ще бъдат откривани във всеки и всичко.
Междувременно Йори очаква следващия си „гост” на Острова на изгнаника. За определени хора тя подготвя меко легло, а за други – скорпиони. В Кхмер, обаче,  има само двама желаещи да посетят това райско място. Търг с открити и закрити артикули ще определи дали волята им ще бъде уважена.
Зрителите на bTV ще видят колко струва най-скъпото кафе в Survivor, кой ще хапне червеи с шоколад, за какво ще наддават жените, кой ще се пребори за най-силния афродизиак в Азия и с какъв допълнителен стимулант ще бъде придружен той. Сървайвърите ще платят за вана, баница, мастика, други ще останат с празни ръце, а някой ще замине за  Острова на изгнаника.
И още – кое е най-щастливото същество в Survivor, ще се повторят ли закономерностите в играта и какъв таен заговор се подготвя,  зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!