Новини

Кхмер избира първия член на журито в Survivor – тази вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа по bTV Владо Карамазов ще повдигне темата за величието на човешкия дух, което Survivor може да покаже най-добре.
Примери в играта не липсват - стойцизмът на Бърканичков с 208 килограма, последователните победи на Занев, който триумфира над всеки от противниците си през 16-дневния си самотен живот, трудните постижения на фенове и звезди. Но величието се състои и в достойното приемане на загубите, в честността и почтеноста.
В центъра на дискусията попада Агонцева, която наруши безпрецедентното правилата на играта. Всички заедно ще видят записите от камерите и детайлите от ситуацията в играта. Какво се е случило всъщност, какви са коментарите на Кхмер и какви ще бъдат последствията за Дияна? Нейната съдба ще бъде решена от племето тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.
Участниците в Survivor Камбоджа ще трябва да вземат още едно решение на племенния съвет. Дамяна ще разкрие кои четирима ще номинира и ще признае, че се чувства за първи път сигурна поради доброто си и честно представяне в игрите. Митко ще опита да оразличи термините „манипулатор” и „интригант”, а Крум ще отрече да е или да се усеща най-слаб в предизвикателствата. Кхмер ще гласуват за първия член на журито, който ще напусне играта, но ще има право на вот, за да определи победителя в Survivor измежду тримата финалисти. Кой ще бъде той, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!