Новини

Нова е най-гледаният ТВ канал за месец октомври

Според данните на независимата международна пийпълметрична система на Nielsen (Mediareserch), активното население в страната (18-49 години) през октомври е гледало най-много Нова телевизия.


Лидерството на Нова се наблюдава както средно за целия ден, така и в прайм тайма на телевизията.

През изминалата седмица, ГФК България реализира представително за активното население на България (18-49 години) изследване за Нова. От данните, събрани в периода 27-29 октомври 2014, с извадка от 7 956 респондента, се вижда, че около 38% от българите в активна възраст гледат телевизия в часовия интервал 20:00-21:00 часа. Във всеки от трите дни на изследването, най-голяма част от запитаните отговарят, че гледаният от тях канал е Нова.

Получените данни от ГФК България са подобни на пийпълметричните данни на независимата международна агенция Nielsen (Mediaresearch) от същия период. И двата източника показват ясно лидерската позиция на Нова сред всички ТВ канали в страната в най-гледаното време между 20:00-21:00 часа.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!