Новини

БНТ празнува 55-ия си рожден ден с концерт

Българската национална телевизия ще отбележи с празничен концерт своя рожден ден.
На 7-ми ноември обществената медия ще събере бивши и настоящи лица от екрана, колеги, зрители и приятели пред Народния театър „Иван Вазов“, за да отпразнуват заедно 55- годишнината от създаването на телевизията. Събитието е с начален час 16.30 часа и ще бъде излъчен на живо в ефира на БНТ1.

Водещ на концерта „55 години БНТ“ е Камен Воденичаров, а актьорите от „Шоуто на канала“ ще забавляват гостите и зрителите с подбрани забавни скечове.

Тържеството ще открият ефектните мажоретки от Първа английска гимназия, под съпровода на духовия оркестър на училището. Много звезди от българската музикална сцена също ще се присъединят към програмата, за да допринесат за празничната атмосфера – група АКАГА, Йоанна Драгнева, EVA, Константин Белчев, Вяра Пантaлеева, Драго Драганов. Гласовитите малчугани от детските вокални групи „Бон бон“ и „Мики Маус“ също ще се качат на бляскавата сцена, за да поздравят телевизията.

В духа на традициите, в празничната програма ще има и фолклорни изпълнения – на водещите на „Иде нашенската музика“ Даниел Спасов и Милен Иванов и на възпитаниците на Национално училище за танцово изкуство.

Голямата и много вкусна изненада на празника ще поднесе не кой да е, а топкулинарят Ути Бъчваров. Специално за събитието той ще украси и почерпи с огромна празнична торта всички гости.

И, както се полага на всеки голям празник, концертът ще завърши със заря.

Очакваме ви на 7-ми ноември, петък от 16:30 часа пред Народния театър!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!