Responsive Ad Slot

Новини

Новини

„Революция Z” започва по bTV Cinema със selfie игра

неделя, 15 юни 2014 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: bTV
Победителите ще гледат предпремиерно първи епизод от трети сезон на хитовия сериал


По повод дългоочаквания старт на хитовия сериал в понеделник, 16 юни, от 20:00 часа по bTV Cinema, „Революция Z” отправя неустоимо предложение към най-верните си фенове. Докато си припомнят събитията от първите два сезона на поредицата, от вторник, 17 юли, те могат да спечелят своята покана за ексклузивната предпремиерна прожекция на първия епизод от трети сезон като се включат в забавна селфи игра.

Единственото, което почитателите на „Революция Z” трябва да направят, е да се облекат, да се гримират… и да заприличат на любимия си герой. След това да се снимат, да качат снимката в приложението във facebook страницата на bTV Cinema до 4 юли и да поканят приятелите си да я харесат. Авторите на 100-те снимки с най-много харесвания ще могат да вземат автографи от любимата си група след като се насладят на премиерния епизод в София.

Неизлъчваните серии от трети и четвърти сезон на „Революция Z” ще стартират на 16 юли от 20:00 часа по bTV Cinema.

Повече подробности за играта, можете да намерите на http://www.btv.bg/seriali/revoluzia-z/.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.