Responsive Ad Slot

Новини

Новини

UEFA Champions League - в bTV Media Group до 2018 г.

понеделник, 30 юни 2014 г.

/ by Z. Manolov
Най-големият европейски клубен футболен турнир ще продължи да се излъчва ексклузивно по bTV Action, RING.BG и voyo.bg


bTV Media Group спечели правото отново да бъде ексклузивен партньор на най-гледания клубен футболен турнир в света УЕФА Шампионска лига до 2018 г.

„Най-силният футболен турнир в света отново предпочете най-силната телевизия в България. В УЕФА най-добре знаят, че не се правят промени в отбор, който печели”, коментира Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group по повод удължаването на договора за екслклузивност.

Любителите на цар футбол и на Шампионска лига ще могат да проследят представянето на най-добрите клубни отбори на стария континент още от плейофите за влизане в груповата фаза на турнира. Правата за излъчване включват освен всички мачове от УЕФА Шампионска лига и двубоите за Супер Купата, както и Champions TV. Зрителите ще могат да гледат най-добрите клубни отбори от началото на август 2014 г. в мрежите на кабелните и сателитни оператори в България, както и на платформата за оригинално видео съдържание voyo.bg.
( Hide )
 1. Защо вече не се обновява сайта?

  ОтговорИзтриване
 2. BTG Media Group да не се закривате вече? Вече от няколко седмици няма активност по никой от сайтовете ви! Само има в Сериали в БГ.

  ОтговорИзтриване
 3. Както вече обявихме екипа се завръща в близките дни и ще решим какво да правим със сайтовете.

  ОтговорИзтриване
 4. Ако не можете сами да поддържате всички сайтове защо не предложите на някой друг да ви помогне с поддръжката? Може да се обърнете към Сериали в БГ или към БГ ТВ Нюз примерно. Другия вариант е примерно да се слеете с някой от тях и вие да пишете в Сериали в БГ или БГТВНюз, спомням си че преди време бяхте писали че са ви предложили да се слеете с тях...

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.