Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Outdoor Channel - Програмни акценти - юли 2014

събота, 21 юни 2014 г.

/ by Z. Manolov
The Obsession of Carter Andrews (2014)
Всяка сряда, тройни епизоди от 2-ри юли от 19.30


Картър Андрюс не се занимава с риболов с цел отдих, пари, слава или рекорди, а защото няма друг избор. Той е жертва на една всепоглъщаща страст – страст, която го кара да прекарва на вода по 300 дни в годината - от Панама до Снейк ривър; от крайбрежието на Луизиана до Русия. Силата на неговата страст е толкова голяма, че е намерила отражение в невероятни телевизионни предавания и дори в социални медии, където феновете могат да участват в риболова заедно с него. Гледайте The Obsession of Carter Andrews, за да разберете колко силно мотивиран може да бъде един човек.

The Best of the West (2014)
Всеки вторник, тройни епизоди от 14-ти юли от 19.30

The Best of the West е уестърн екшън, показващ най-доброто от лова на едър дивеч. Професионалният екип на The Best of the West е специализиран в умения за лов и стрелба, които наелектризират, образоват и удивяват. Всеки епизод показва реалността на стрелбата от екстремно разстояние, използвайки подходящо оборудване и техники, необходими за етичен отстрел във всички диапазони. Зрителите ще имат възможност да изпитат удоволствие, наблюдавайки как екипът ловува едър дивеч в практически всички западни щати, Канада и Аляска.
Мнозина от вас може би вече познават Дан Милър. Личността на Дан внася нов елемент в телевизионния лов, обединявайки родеото, лова и стрелбата в уестърн приключения, които са наистина "The Best of the West."

Сред калените участници са ловецът-ветеран и доставчик на екипировка Джон Портър, с опит в лова и стрелбата. Още от 8-годищната си възраст Джон участва в национални състезания с оръжия от малък до голям калибър, той е участник в Отбора по стрелба на САЩ, а наградите му са толкова много, че не могат да бъдат изброени. Последното му постижение е участието му в Националния шампионат през 2007 година в H.B.R.S.A Nationals. Еднакво добър в стрелбата на 50 и 900 ярда, късметът винаги е на негова страна.


Bottom Feeders (2014)
Всеки петък, тройни епизоди от 25-ти юли от 20:45

Bottom Feeders проследява живота и борбата на три екипа от професионални рибари в битката им с Майката Природа и помежду си в стремежа им да се доберат до “големия улов” и да сложат храна на масата за семействата си. С етика, по-здрава от назъбените скалисти брегове на реката, по която ловят риба, и заплата, която често е в пъти по-малка от заплатата в мъничките им родни градчета, тези автентични американци от плът и кръв продължават дейността си, опитвайки се да се изхранват от улова на пресноводна риба, към която останалите рядко проявават интерес – хранещите се по дъното риби като шаран и сом. Някои операции са бързи, извършвани от един човек. Други се осъществяват от големи автоматизирани екипи. Но, характерна за всички е любовта към реката. И всички са Bottom Feeders.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.