Responsive Ad Slot

Новини

Новини

FOOD Network – програмни акценти - Юли 2014

събота, 21 юни 2014 г.

/ by Z. Manolov
ПРЕМИЕРИ

Chopped (S16)
Нов сезон - от 7-ми, всеки ден в 10.45, 15.45, 21.10 и 4.40
Можете ли от обикновени и неособено вкусни съставки да създадете невероятен шедьовър от първо, второ и трето ястие?
Точно това е задачата, в изпълнението на която четиримата изгряващи майстор-готвачи ще се състезават в Chopped пред жури от трима критични специалисти. Готвачите са изправени пред предизвикателството да превърнат простите, но претенциозни съставки във възхитителни блюда, за което е определена огромна награда! Те имат на разположение само няколко секунди, за да огледат предоставените им тайнствени съставки и да планират творческия си подход, след което разполагат с 30 минути за готвене.
Нашият домакин Тед Алън е водещ на това динамично, напрегнато шоу, в което зрителите ще насърчават с викове победителя и ще аплодират загубилите. Chopped е игра на страст, опит и умения — а в края на Chopping Block ще остане само един готвач. Кой ще бъде победителят? Отговорът ще намерите в любимото предаване Chopped по Food Network!
В новия сезон 16 ще видим претендентите да боравят с набор от странни и чудни съставки и комбинации, сред които пуканки с бекон, стек и донати, маринована наденица и охлюви!
Освен това, ще има вампирски изненади за Хелоуин, тайнствени кошници за Деня на благодарността, както и второ тийнейджърско състезание на Chopped за напористите изгряващи таланти на готварството, които ще накарат съдиите да ахнат, изумени от техните възможности.Guy's Big Bite (S15)
Нов сезон - всеки ден от 14-ти, в 7.50, 15.20 и 23.40
Гай Файъри обича своята храна! Любовта към храната на Гай Файъри – майстор-готвач, ресторантьор, автор и водещ на високорейтингови шоупрограми по Food Network, започва от десетгодишната му възраст, когато започва да разнася пресни прецели с построената от него и баща му триколка, наречена "Невероятния прецел". Пътят, който Гай е изминал от онова време, е твърде дълъг. В Guy’s Big Bite Гай създава дръзки, забавни, смели и фундаментални блюда, съответстващи на невероятно богатата му личност. Въображението му не познава граници, тъй като той се вдъхновява от емблематичните блюда на многото градове, които е посетил по време на пътуванията си. Пригответе се за неустоимо вкусно визуално пътешествие и почерпете вдъхновение, за да създадете собствени кулинарни шедьоври!
В сезон 15 ще видим Гай да заимства някои популярни основни продукти, използвани за приготвянето на закуска, за да сготви обяд и вечеря. Възхитително пиршество! По-нататък в поредицата почитателите на шоколада ще имат повод за тържество, когато Гай ще покаже нов, апетитен начин за готвене с шоколад. Едва ли ще искате да пропуснете това!

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.