Responsive Ad Slot

Новини

Новини

FLN - Юли 2014 - Програмни акценти

неделя, 15 юни 2014 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: FLN
Представяме Ви акцентите от програмата на Fine Living за месец юли 2014 г.


Да продадеш Ел-Ей (Сезон 1)
Всеки ден от 7-ми в 11:40, 16:00 и 5:45
От Бевърли Хилс до Сънсет булевард, Лос Анжелис е място, където богатите и известните живеят на широка нога и имат големи мечти. За брокерите на недвижими имоти от региона намирането на клиент и сключването на сделка може да бъде не по-малко изпитание от покана за кастинг. Придружете три фирми за недвижими имоти, докато съставят списък на своите клиенти-милионери, обикалят атрактивни домове и си пробиват път в конкурентния свят на луксозни недвижими имоти. Ако сте харесали “Да продадеш Ню Йорк“, значи е време да прекосите страната от единия до другия брят с „Да продадеш Ел Ей“!

Ловци на къщи по света (Сезон 50)
Всеки ден от 7-ми в 13:25, 17:15 и 06:10

Тази извънредно популярна версия на „Ловци на къщи“ ще ви отведе на лов за идеалния имот по света, в който кандидат-купувачите и техните агенти проучват различни стилове и се запознават с особеностите на покупката на имот в чужда страна. Намирането на идеалния дом е една емоционална въртележка, независимо от страната, в която се намирате.


Скъпа Дженевив (Сезон 5)
Всеки ден от 14-ти в 10:50, 14:15 и 01:55
Време е за един напълно нов сезон! Дизайнерката Дженевив Гордър дава практични съвети на реални хора, които са престанали да харесват домовете си. Във всеки епизод тя влиза в пощенската си кутия, където зрителите й изпращат електронни писма/видеозаписи на проблемите с вътрешното оформление на своите домове. Но, вместо да отговори с обикновено писмено предложение, Дженевив реализира лично прекрасните си идеи за обновление.


Пристрастена към реставрирането (Сезон 2) 
Всеки ден от 21-ви в 11:15 и 16:25
Никол Къртис реставрира исторически къщи и по една разрушена камина във всеки момент. Тя спасява от разруха съсипани домове в Детройт и Минеаполис, като им възвръща първоначалния бляскав вид. Владееща с еднаква вещина несговорчивия си екип от общински служители и работата с чука, тази самотна майка придава на обречените домове някогашната им слава на местна забележителност.

( Hide )
  1. Сайта ви нещо започва да запада сериозно! Не знам дали без екип останахте или имате други проблеми, но не върви към добре работата, и новия дизайн е нещо гаден. Стягайте се!

    ОтговорИзтриване
  2. Здрьвейте, по-голямата част от екипа е в почивка до края на месеца! Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.