Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Extreme Sports Channel - Програмни акценти за юли 2014

понеделник, 16 юни 2014 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: Extreme Sports Channel
Представяме Ви акцентите от програмата на спортния канал за следващият месец.


Monster Jam (Сезон 2) 
Всеки делничен ден от 7-ми юли в 20:45

Най-голямата туробиколка на гигантски камиони в света  „Monster Jam“ - едно от най-вълнуващите автомобилни събития в календара, съчетаващо състезателна надпревара, зрелищност и върховно удоволствие за феновете, се завръща по Extreme Sports Channel през юли!

Това зрелищно шоу показва най-страхотните камиони в света, будещ възхита фрийстайл мотокрос и някои от най-добрите и смели състезатели. Зрителите ще имат възможност да наблюдават най-невероятните трикове и най-щурите акробатични номера от последните 9 години, изпълнени от тези 5 000-тонни чудовища на четири колела, докато разрушителният сезон 2013 на Monster Jam пътува из арените между двата бряга,.

Вижте камионите с екзотични имена, като Maximum Destruction® (Максималното разрушение), Grave Digger® (Гробокопачът), Son-uva Digger® (Копачът на Сон-ува) и Team Hot Wheels FIRESTORM (ОГНЕНАТА БУРЯ на бързи колела) и прочутите им водачи Денис Андерсън (4-кратен шампион на Световните SM финали на Monster  Jam), Том Мийнтс (11-кратен шампион на Финалите на Jam World), Джим Кьолер (2- кратен шампион на Световните финали на Monster  Jam) и Кандис Джоли, които правят сезона незабравим!

Тези колосални камиони могат да се движат със скорост от 100 мили/час и да подскачат на дължина от около 110 фута и височина от 25 фута, докато обикалят по уникална писта, осеяна с препятствия. Зрелището не е за хора със слаби сърца!

Със сигурност не бихте искали да пропуснете надпреварата, оспорваното състезание и фрийстайл екшъна на това гигантско фантастично автомобилно събитие. Пригответе се за доза изпълнено с адреналин вечерно преживяване с „Monster Jam“ по Extreme Sports Channel.

Pro Bull Riders 2013
Всеки делничен ден от 21-ви юли в 18:55 и 22:35

Един 80-килограмов каубой… един едър и темпераментен еднотонен бик… Това е всичко, което стои зад победата и разгрома в осем секунди.

Най-популярното родео-събитие по Extreme Sports Channel  Pro Bull Riders 2013, показва най-добрите ездачи на бикове в надпревара за многомилионна награда, покачва градуса и предизвиква максимално въодушевление и приток на адреналин.

Всеки ездач може да спечели максимум 100 точки: 50 за представянето на бика – колкото по-мощни са опитите му да хвърли ездача си, задните му къчове и търкалянията му по земята толкова по-висока е оценката на ездача; останалите 50 точки се присъждат за добра техника - съдиите следят за наличието на постоянен контрол и добро положение на тялото по време на цялото състезание. Ако ездачът докосне бика или собственото си тяло със свободната си ръка, той бива дисквалифициран. Това не е обикновено родео-състезание, а 100% чист адреналин!

Включете на Extreme Sports Channel, за да гледате завладяващото телевизионно зрелище, което се изълъчва ежегодно в над 84 страни.

Непосредствен достъп до екшън на живо от стотици събития на адрес:  www.extreme.com

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.