Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Diva Universal - Програмни акценти през юли 2014 г.

вторник, 17 юни 2014 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: DIVA Universal
ПРОДЪЛЖАВАЩИ ПРЕМИЕРНИ СЕРИАЛИ


РОДИТЕЛИ
(PARENTHOOD)

СЕЗОН 3
Двойни епизоди всяка неделя от 6-ти юли в 17:00
Третият сезон започва с предстоящия мъчителен 40-ти рожден ден на Сара (Лорън Греъм), която търси емоционална подкрепа от г-н Сир. Междувременно Адам (Питър Краузе) се мъчи да реши проблема с безработицата и с предизвиканата от нея невъзможност да осигурява семейството си, което освен практически проблем, накърнява неговото самоуважение. Освен това, Кристина е притеснена от перспективата Макс да посещава обикновено училище, Хади и Алекс имат проблеми във връзката си, а Кросби изпитва противоречиви чувства,когато Джасмин започва да излиза на срещи.

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ
(ONCE UPON A TIME)
СЕЗОН 1
Всяка сряда в 21.00. Финал на сезона, двоен епизод, 23-ти юли
Кристин Бауер (True Blood), Алън Дейл (Lost) и Ричард Шиф (The West Wing) са гостуващи звезди в наближаващия вълнуващ край на първия сезон на популярното фентъзи. Мери Маргарет все още е заподозряна за убийството на съпругата на Дейвид – Катрин, но Ема се бори да докаже нейната невинност. Ако името й бъде изчистено, конфликтът с Реджайна, която знае повече, отколкото дава да се разбере, е неизбежен. Сцената е подготвена за финалното действие, но дали всички приказни герои, пленени в Сторибрук, могат да бъдат освободени


ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА
(THE VAMPIRE DIARIES)

СЕЗОН 1
Всеки понеделник в 21.00. Финал на сезона, 14-ти юли
Майката на Елена Изобел (Миа Киршнер) се завръща в града, но това няма да бъде повод за сърдечна среща между двете жени. Изобел още не е готова да отговори на въпросите на своята дъщеря – а те са твърде много, освен изоставянето в детството и вампиризма! Едно от нещата, които Изобел е готова да признае, е че тя търси мощното и тайнствено устройство на Джон Гилбърт. Вероятността да се узнае повече за това устройство се увеличава с появата на самия Гилбърт (Дейвид Андърс) във финала на сезона, която със сигурност ще има драстични последствия за Мистик Фолс.

УБЕЖИЩЕ
(HAVEN)
СЕЗОН 4
Двойни епизоди всеки четвъртък в 21:00
Нещата в Хейвън не отиват към проясняване – не на последно място, защото Одри Паркър (Емили Роуз) продължава да липсва, а заедно с нея и способността й да успокоява тайнствените Тревоги на обитателите. Но, има един човек в града, който може би има представа за местонахождението й – това е барманката Лекси деВит (също Емили Роуз). Отдавна е ясно, че в миналото на Одри и връзката й с Хейвън има нещо повече от това, което тя си е представяла в началото, но какво е мястото на Лекси в тази загадка?

КАМЕРИЕРКА В МАНХАТЪН
(MAID IN MANHATTAN)
СЕЗОН 1
Всеки делничен ден в 16.00
В продължението на увлекателната телевизионна новела положението изглежда отчайващо за Мариса и нейното обкръжение. В началото на месеца синът й Лало все още е в кома, а пиенето на баща му Виктор продължава да бъде извън всякакъв контрол. Мариса е все още задържана за кражбата на бижута, като гаранцията за освобождаването й е 200,000 долара! Дали когато бижутата се появяват на пазара посредством истинските виновници, доказателствата за невинността на Мариса ще видят бял свят? А може би цялото преживяване ще я сближи още повече с красивия Кристобал – обекта на променливите й любовни чувства?


ФИЛМИ

Тайна връзка
(SECRET LIAISON)
Вторник, 1ви юли , в 21.00
Напрегнат трилър с участието на Мередит Монро (Dawson’s Creek) и Джулия Бенсън (Stargate), посветен на тайните между две сестри. Монро изпълнява ролята на Саманта Симс, която защитава сестра си Бренда (Никол ЛаПлака), обвинена в убийство. Но, Бренда изчезва веднага след като Саманта плаща гаранцията за освобождаването й. В хода на разследването си Саманта установява, че Бренда е била замесена в опасния сенчест свят на момичета на повикване и непочтени политически игри. Скоро тя открива причината сестра й да изпадне в такава беда, като на свой ред си създава мощни врагове.

ИЗВЪН ОБСЕГ
(OUT OF REACH)
Вторник, 8ми юли, в 21.00
Ерин Карплак от Being Ericaизпълнява ролята на жена, която трябва да се бори за семейството си, след като съпругът й е привлечен към зловещ религиозен култ от новите си бизнес партньори. След като съпругът поисква попечителство върху дъщеря им положението се влошава още повече. Достоверността на този смразяващ разказ се подсилва от факта, че писателката Гейл ДеКърси е почерпила вдъхновение от съдбата на хора от собственото си обкръжение, попаднали в плен на съмнителни секти.

ОТМЪЩЕНИЕТО НА БАВАЧКАТА
(A NANNYS REVENGE)
Вторник, 22ри юли, в 21.00
Джина Майерс (Джоди Лин ОКийфи от „Prison Break“) има план да отмъсти за смъртта на родителите си, намирайки място в дома на виновника – магната Престън Рандол (Майкъл Уудс), в ролята на нова бавачка на доведения му син. Намерението на Джина е да накара Рандол да признае греховете си, но неприятностите за нея ще се окажат по-големи от очакваното, тъй като и Рандол има свои планове.

МРАЧНО ЖЕЛАНИЕ
(DARK  DESIRE)
Вторник, 29ти юли, в 21.00
Нещастният семеен живот на Карен се влошава още повече, след като синът й загива в ужасна катастрофа. Скоро тя намира утеха в прегръдките на красивия му съквартирант от колежа. Освен трудностите, които ще й донесе неодобрението на хората към тази връзка, Карен долавя сигнали за нещо много по-ужасно. Възможно ли е новият й любим да е убил приятеля си, с цел да предизвика тази ситуация? В ролите: Кели Линч и Ник Робък.


Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.