Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Станислав Яневски се включва в снимките на 8-и сезон на „Столичани в повече”

сряда, 11 юни 2014 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: bTV
Радко взима приза за любима реплика от седми сезон на „Столичани в повече” в интернет класацията на bTV


Станислав Яневски се включва в снимките на 8-и сезон на комедийната драма

Зрителите на bTV избраха за най-добра реплика от седми сезон на хитовия комедиен сериал „Столичани в повече” думите на Радко (Васил Драганов). Безспорната реплика-фаворит е от първи епизод на седми сезон, когато Радко гледа по телевизията встъпването в новия парламент на баща си - Рангел Чеканов и от вълнение казва: „ Да беше жив дядо Радул, щеше да умре от кеф”.

На второ място се класират изказванията на баба Марийка(Стоянка Мутафова) и Гълъбина (Албена Павлова), във връзка с новия закон за размножаването на политическа партия „Елит” и притесненията на Гълъбина за бъдещето на Радко „Гъбълина: И сега какво? Излиза, че Радко, ако не се размножи до една година, ще лежи, така ли? Баба Марийка: Еми Радко като не е лежал навремето с жени, ще лежи сега с мъже, ама в затвора”.

Последно място в челната тройка заема репликата на победителят от 6-и сезон и любимец на зрителите - отец Григорий (Ненчо Илчев): „Аз съм поп на пазарен принцип”. Ситуацията се развива във втори епизод, когато мълвата за пророк Григорий се разпространява светкавично бързо, което окрилява отеца и той решава да продължи да развива бизнеса самостоятелно.

Преди броени дни започнаха и снимките на 8 сезон на сериала. Честта да открие снимачния сезон се падна отново на Христо Гърбов, но този път вместо в затвора той се оказа с парашут на гърба. Към екипа на сериала с най-много сезони у нас вече се присъедини и звездата Станислав Яневски, който ще изненада зрителите с няколко интересни превъплъщения.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.