Responsive Ad Slot

Новини

Новини

140 танцьори във финала на “Надиграй ме”

неделя, 22 юни 2014 г.

/ by Кристиян Христов
Тази неделя ще стане ясен победителят във фолклорното реалити на БНТ2


140 танцьори от цяла България ще излязат тази неделя на сцената на танцовото реалити „Надиграй ме”. Точно в 21:00 часа в неделя (22 юни), по БНТ2 и БНТ Свят започва финалът на петия сезон на шоуто. Надпреварата ще продължи два часа.

Седем отбора от седем града ще премерят уменията си във фолклорните танци, като всеки от тях ще се представи с по два състава – деца и възрастни. Танцьорите от Панагюрище, Варна, София, Ботевград, Перник, Дупница и Димитровград ще се състезават за вота на зрителите в четири кръга, като във всеки от тях ще отпадат по два отбора.

Голямата награда за победителя в петия сезон на „Надиграй ме” е участие в Международния фестивал „Славянски венец“. Форумът ще се проведе между 9 и 23 август в комплекс „Албатрос“ край Варна.
По време на финалната надпревара ще бъде изтеглено и името на един от всички зрители, гласували за някой от отборите в пети сезон на предаването. Наградата за него е семейна почивка в Гърция.

Не пропускайте финала на танцовото шоу на България – в неделя от 21:00 по БНТ 2 и БНТ Свят!

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.