Новини

Премиерната турска поредица „Момичето, което обичах” тръгва по Diema FamilyПромени предстоят и в нишовите канали на НОВА Броудкастинг Груп. Ето ги и тях:

Diema Family

От 09.12, понеделник, в ефира на Diema Family стартира премиерната турска поредица „Момичето, което обичах” с епизоди всеки делничен ден от 21.00 часа, заменяйки "Памуковата принцеса".

От 10.12, вторник, в ефира на Diema Family ще се завърти турската поредица „Другите отчаяни съпруги” с епизоди всеки делничен ден от 11.30 часа, заменяйки "Първата дама".

 Diema

 От 10.12, вторник, в ефира на Diema започва сериалът „Екип „Алфа” с епизоди всеки делничен ден от 21.00 часа, заменяйки „Париж: Криминални разследвания”.


KinoNova

 По KinoNova ще се излъчва седмица, посветена на комиксите. Филмите, част от нея, започват във всеки ден от седмицата, точно в 21.00 часа.

4 коментара:

 1. Може ли да смените заглавието,както и логото примерно новости по бг каналите : и слагате логото на Диема или Кино Нова,че тая дф. ме дразни с тяхната програмно съдържане,мале УЖАС.

  ОтговорИзтриване
 2. Като някакав бот отговаряте! Станахте роб на турски сериали

  ОтговорИзтриване
 3. Това си е Ваше мнение. Ние публикуваме напълно реални новини и не си ги измисляме. Нормално е да отразяваме обективно всички предавания и сериали, а в момента това се излъчва по българските телевизии. А и сам можете да видите кои са най-четените статии. Лично аз не съм привърженик на турските сериали, дори съм против тях.
  Приятен ден!

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!