Новини

Диляна Попова, Георги Милков и Георги Тошев финалистите в „Африка: звездите сигурно са полудели”

Снимка: bTV Media Group


Диляна Попова, Георги Милков и Георги Тошев са тримата финалисти в „Африка: звездите сигурно са полудели”.
За всеки един от тях, обаче, предстои най-голямата битка – тази за вота на феновете. От тази вечер до 9 декември, зрителите на шоуто могат да гласуват за своя фаворит, а победителят, който ще вземе и голямата награда в шоуто ще стане ясен в двучасовия лайф следващия понеделник от 20.00 часа по bTV.

Какво ще правят с наградата, ако я спечелят, разкриха днес тримата финалисти в „Преди обед” по bTV. Георги Милков възнамерява да се възползва от финансовия еквивалент на наградата и да даде част от парите за обучението на малкия бушмен Алекс. Георги Тошев, който има фобия от автомобили, също ще дари част от парите на две фондации – тези на Силви Вартан и на Димитър Бербатов. Диляна Попова все още не е решила, но тъй като обича да шофира може и да запази атомобила. Извън наградата всички се обединиха около идеята да се направи фонд за малкия Алекс, в който да се включат всички. Звездите не скриха желанието си да подпомогнат не само Алекс, но и доста от африканските деца, с които се запознаха по време на своя престой на Черния континент.

Извън темата за Алекс, Георги Милков подкрепян от Диляна и Тошев, разкри своя певчески талант, като отговори на предизвикателството на Теди Кацарова и пя в ефира на bTV „Йовано, Йованке”. Той разкри още каква празнина е зейнала в душата му след напускането на Николета и как той е бил първият, който й се е обадил на родна земя. Тримата финалисти разказаха и още много интересни истории, сред които тази за необикновеното сияние, което са видели и за което са писали медиите в Африка. Явлението, на което са станали свидетели е било невъзможно да бъде заснето с камера или фотоапарат и се е наблюдавало близо 1 час. Естествено не скриха и детайли за „вълшебното глухарче”, с което са ги запознали бушмените.

Какво друго споделиха звездите можете да видите тук.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!