Новини

Две жени и двама мъже са финалисти в "Африка: Звездите сигурно са полудели"

Снимка: bTV Media Group


В понеделник предстои най-напрегнатата битка за оставане в шоуто. След като хвърли в паника останалите участници и екипа с изчезването си Тодор Георгиев бе номиниран служебно за дуел.
Така този понеделник един срещу друг в последния двубой в „Африка: звездите сигурно са полудели” ще се изправят тримата останали мъже – Г. Милков, Г. Тошев и Тодор Георгиев. А селището Мучуди ще предложи доста голямо предизвикателство на тримата участници. Те ще трябва да минат през четири етапа, преди да имат възможност да ударят заветната камбана. Победителят в дуела се оказва изненада и за тримата участници. Разликата между първият и отпадналия след двубоя е повече от 5 мин. Дали младоста ще вземе превес или старите кучета ще се окажат златни, зрителите на bTV ще разберат в понеделник от 20.00 часа.
Предпоследният епизод на „Африка: Звездите сигурно са полудели”, който ще се излъчи на 2 декември, ще предложи на зрителите ретроспекция на събитията през последните месеци. В него 4-ата финалисти ще си припомнят много от събитията, които са им се случили по време на престоя на Черния континент, ще разкажат истории, които по един или друг начин са останали скрити или неясни за зрителите и ще предадат своите усещания от живота в Африка и съжителството с останалите звезди. Преди да тръгнат към дома четиримата финалисти ще изгорят летвичките с имената на отпадналите в „бой” участници, без тази на Бобо. Тя бе открадната от маймуни и въпреки усилията на екипа и участниците, не бе намерена. Може би това е знак, че първият отпаднал от шоуто участник един ден ще се завърне на родния си континент.


Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!