Новини

Сблъсък между Пацо и брат му Константин– тази сряда от 21.00 часа в “Столичани в повече” по bTV

Снимка: bTV Media Group


Целеустремена към мечтата си за политическа кариера, Славка решава да се възползва от оракулските възможности на Ганчо, който се е превърнал в истинска атракция.
За нейно съжаление, поради невярна информация от дъщеря си, тя обърква човека и взаимства от консултантските умения на Тишо вместо на прославилия се Ганчо. Това недоразумение води до кризисни последствия за семейство Лютови. Те са принудени да молят за помощ Гълъбина и Пацо, чийто взаимоотношение се изострят все повече и повече.

От една страна грижите около бебето Кипър сближава Рангел и Гълъбина, което непосредствено рефлектира върху  връзката на Гълъбина и Пацо. От друга страна неговите разногласия с брат му предизвиква допълнително напрежение между двамата влюбени. Сплашен от нападките и компроматите, с които разполага Пацо срещу него, Константин го открива и го напада агресивно.

Разбрал истината за интимния таен живот на Мая, Рангел решава да я използва и да си спечели място в депутатската листа. Той притиска Татяна Михайлова, която е принудена да отмени организацията на нагласената сватба на Мая и да измести кандидатурата му за по-напред във времето.

Отец Григорий, отхвърлен от всички, се обръща към единствения, който ще го изслуша, а именно към Господ. Унижен от Пацо и Спац, Гришата търси възмездие.

Андрей не се отказва от издирването на Дарина и продължава да крои планове, които да го отведат до нея. Поредният му план включва превъплъщение на Шайбата в представител от групата на хомосексуалистите. Мая не устоява на провокацията и несъзнателно му дава полезна за тях информация.

Какво е отмъщението на отец Григорий, как завършва свадата между Пацо и брат му Константин и какви предпоставки създава за бъдещите им взаимоотношения, ще успеят ли Славка и Йордан да се сдобият с нужната сума за госпожа Михайлова, зрителите на bTV ще разберат тази сряда  в „Столичани в повече” от 21.00 часа по bTV.


Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!