Новини

Кой е мъжът до Яна Грудева – тази неделя от 11:00 часа в „Търси се…” по bTV

Снимка: bTV Media Group


Водещата на шоуто „Африка: звездите сигурно са полудели“ – Яна Грудева, ще бъде гост в новото издание на „Търси се“ - тази неделя, 8 декември, от 11:00 часа по bTV.
Какво е за нея семейството, как е открила голямата любов и истинските приятели ще разкрият близките й хора, с които тя ще се срещне в компанията на Меги и Нели.
За позитивизма и усмивката на Яна ще говори нейната най-близка приятелка – моделът Диляна Попова. „Тя е моят светъл поглед над света. Когато съм объркана и на кръстопът само тя може да ми даде най-добрия съвет, а нейната усмивка може да ме накара да продължа напред“, емоционално разкрива Диляна. Тя ще провокира своята приятелка да изтанцува любимият им африкански танц.
В „Търси се“ зрителите на bTV ще видят за първи път любимия мъж на Яна - Боби. Той е подготвил една нестандартна среща с нея – под формата на клип от снимки, които разказват за тяхната любов. „Боби ми дава много щастие. Винаги успява да ме изненада, изключително романтичен е. Прави такива неща за мен, които никой друг мъж не е правил“, споделя Яна. Тя ще признае, че двамата с Боби все още не живеят заедно, а имат ли такива планове, зрителите ще разберат в „Търси се“ тази неделя от 11:00 часа по bTV..
Водещите Меги и Нели ще пренесат Яна Грудева в родния й град Русе, където ще я срещнат с майка й Юлия и нейната баба. „Тя се роди с усмивка и досега си е такава. Най-тежкият й период беше когато внезапно загуби баща си, с когото бяха много близки“, споделя Юлия. Яна няма да скрие сълзите си, когато разказва как по случайно дочут телефонен разговор тя разбира, че баща й е починал.
Най-голямата изненада за водещата ще бъде нейният брат Евгени, който ще пристигне от Германия, за да я зарадва. „Яна ми е като дете, защото съм с 10 години по-голям. За нея съм готов на всичко“, казва баткото. За голямата близост помежду им двамата ще разкажат в неделя, 8 декември, от 11:00 часа по bTV.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!