Новини

Нови заглавия и промени по българските телевизии от декември, "Север Юг" тръгва по bTVПрез декември се очаква старта на поредица нови заглавия от света на теленовелите и турските сериали.


 • Несъмнено удар ще направи bTV със старта на най-дълго очаквания турски сериал "Север Юг" ("Kuzey Güney"). В ефира на медиата вече се въртят и кратки рекламни спотове.
 • Бразилският хит "Пътят на възмездието" ("Avenida Brasil") ще стартира от 02 декември в 15:00 по NOVA.
 • От петък 6 декември в ефира на bTV Lady ще се завърти вторият сезон на "Малки сладки лъжкини" с начален час 23:00 всеки делничен ден. Повторения на "Призракът на Елена" ("El Fantasma de Elena") и "Желязната дама" ("Soy tu Duena") също се очакват от месец декември по дамския канал на bTV Media Group.
 • На 3 декември по bTV Comedy от 18:30 започва комедийния сериал "Слънчасали". От 5 декември в 12:00 с по два епизода стартира излъчване повторението на "Да мило". В същият часови пояс, но през уикенда от неделя 8 декември ще вървят епизодите на „Теория за големия взрив” .
 • От понеделник 2 декември по bTV Cinema тръгва сериала "Градска полиция" от 20:00 часа. Третият сезон на „Изкуплението на Грейс” започва излъчване от петък 6 декември.
 • bTV Action също ще предложи на своите дрители повторения на сериали. От 5 декември в 16:00 тръгва "Извън играта" със своя сезон номер три. В 18:00 на следващия ден стартират епизодите на "Избягай, ако можеш".

4 коментара:

 1. Еееее, най-после доживях да гледам Север Юг ! Дано не го прекръстят на Плюс и Минус ха ха ха

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте,
  да, наистина беше време да го пуснат.
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Тъпотиите на БТВ край нямат сега и този гаден турски сериал,ами Легендата за Ипания,Никита,Престъпления от класа ще не им пуснат новите серии ами този умирисан турски сапун.

  ОтговорИзтриване
 4. Здравейте,
  това е решение на медията. Те следят какво се гледа и към какво ще има интерес, за да го пуснат.
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!